STAGES SANT ISIDRE 2018


Des de la comissió de comunicació de la Federació hem pensat que pel seu interès publiquem aquesta informació sobre una activitat organitzada per un dels vaixells representants del nostre patrimoni marítim. Malgrat la seva gestió privada dona la oportunitat de viure experiències noves i interessants que enriquiran, de ben segur, la cultura immaterial marinera dels seus participants.

"Es el primer projecte que realitzem el Sant Isidre en els darrers anys i la intenció es que sigui una vivència experimental, de valors i de cultura. 

Pretenem que els participants puguin conviure amb nosaltres col·laborant en les feines quotidianes en quan a manteniment i coneixements de les instal·lacions a bord, així com a la navegació i maniobra amb un vaixell d’aquest tipus. Col·laboració amb la neteja, la cuina i el treball en equip i que s’adaptin dormint a bord tan a la badia de Cadaqués com  fondejats en una cala al Cap de Creus realitzant guàrdies. 

El preu que hem pensat per alumne es de 380€ per els 5 dies i inclou la pernoctació, el dinar i esmorzar dels 5 dies i la roba de llit. Hi ha un preu especial per a joves o estudiants de qualsevol branca de 300€.

Ens farà falta tota la ajuda possible per tirar endavant projectes amb alumnes, així doncs pensem que podem fer un descompte del 15% per als navegants que formen part de la FCCPMF. 


Agraïm de nou l'interès i esperem que projectes així puguin tenir continuïtat".

Del 2 al 6 abril
Del 9 al 13 abril
Del 16 al 20 abril
Del 23 al 27 abril
Del 30 abril al 4 maig
Del 7 al 11 maig
Demana informació sense compromís: 626960298 o chartersantisidre@gmail.com