10 anys de l'Espai de Marina Tradicional al Saló Nàutic de Barcelona.


Stand a l'Espai de Marina Tradicional

Flota tradicional de gran eslora
Presentació del Calendari 2017

Tallers infantils


La Pepeta de Palamós arriba a Barcelona

Flota tradicional de petita eslora

Fideuà de comiat

S'acabat el Saló: retorn al port d'origen.

El pavelló de la FCCPMF oneja al vent barceloní.

El nostre Pokemon tradicional...

L'Espai de Marina Tradicional i la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial sembla que hagin anat de la mà des de sempre. La Federació va apostar clarament per aquest aparador de luxe dins del Saló Nàutic barceloní. La oportunitat que ens han anat donant any rere any de mostrar la nostra activitat i la de les nostres associacions, la de Federacions veïnes de l'estat espanyol, el treball dels nostres artesans i un grapat de projectes que s'han anat presentant durant les nou edicions anteriors és impagable. Pensem que cal agrair com a Federació el treball personal del bon amic Josep Anton Trepat que ens ha fet de mitjancer amb la organització de la exposició.
Enguany disposarem de diferents embarcacions tradicionals arribades de ports d'arreu de Catalunya. Aquestes podran ser visitades i seran protagonistes de batejos de mar per a persones que es vulguin acostar a les nostres barques de fusta. També hi haurà l'estand amb una exposició on veurem les diferents associacions culturals marítimes que formen part de la Federació. A més, en una pantalla s'hi veuran imatges de la curta història dels darrers deu anys: barques, cartells, persones, activitats,...

Per tot plegat, no oblideu de visitar l'Espai de Marina Tradicional del Saló Nàutic de Barcelona entre el 12 i el 16 d'octubre de 2016.